Avís Legal

Assessorament integral per la seva empresa

OBJECTE I ACCEPTACIÓ

El present avís legal regula l'ús del nostre lloc web, del qual és titular ASSESSORIA COLSAN SLP. La navegació pel lloc web de ASSESSORIA COLSAN SLP atribueix la condició d'usuari del mateix i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions. Vostè s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal. Vostè respondrà davant ASSESSORIA COLSAN SLP o davant de tercers, dels danys i perjudicis que poguessin causar a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

IDENTIFICACIÓ I COMUNICACIONS

ASSESSORIA COLSAN SLP, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'informa que:

La seva denominació social és: ASSESSORIA COLSAN SLP
El seu CIF és: B55713952
El seu domicili social és a: C / SANTA HELENA, 1, 1, 2 - (43202) REUS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats en la política de privacitat.

Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb ASSESSORIA COLSAN SLP es consideraran eficaços, a tots els efectes, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment

CONDICIONS D'ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure, no obstant això, ASSESSORIA COLSAN SLP condiciona la utilització d'alguns dels serveis oferts a la seva web al previ ompliment del corresponent formulari.

Vostè garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a ASSESSORIA COLSAN SLP i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d'ASSESSORIA COLSAN SLP i a no utilitzar per, entre d'altres:

· Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l'ordre públic.
· Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de ASSESSORIA COLSAN SLP o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals ASSESSORIA COLSAN SLP presta els seus serveis.
· Intentar accedir dades d'altres persones o a àrees restringides dels sistemes informàtics de ASSESSORIA COLSAN SLP o de tercers i, si s'escau, extreure informació.
·Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de ASSESSORIA COLSAN SLP o de tercers.
· Suplantar la identitat d'un altre usuari, de les administracions públiques o d'un tercer.
· Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
· Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n'hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a ASSESSORIA COLSAN SLP, sense que puguin entendre com cedits cap de els drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del web. Queden exemptes d'aquest punt aquelles imatges d'ús llibre que incorpora el lloc web.

En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de ASSESSORIA COLSAN SLP, sense que pugui entendre que l'ús o accés al mateix li atribueixi cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un hiperenllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre ASSESSORIA COLSAN SLP i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de ASSESSORIA COLSAN SLP dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a ASSESSORIA COLSAN SLP. En tot cas, l'hiperenllaç únicament permetrà l'accés a la home-page o pàgina d'inici del nostre lloc web, així mateix haurà d'abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre ASSESSORIA COLSAN SLP, o incloure continguts il·lícits, contraris a les bons costums i l'ordre públic.

ASSESSORIA COLSAN SLP no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT

ASSESSORIA COLSAN SLP exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

· La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
· La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
· L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera d'exemple, ASSESSORIA COLSAN SLP no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, ASSESSORIA COLSAN SLP declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. ASSESSORIA COLSAN SLP no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. ASSESSORIA COLSAN SLP no es responsabilitza de l'establiment d'hipervincles per part de tercers.

PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de posar-se en contacte amb ASSESSORIA COLSAN SLP identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi al lloc web de ASSESSORIA COLSAN SLP, serà d'aplicació la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals més propers a la seu de Reus.

PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.Assessoria Colsan SLP

Els serveis que li oferim abasten diversos àmbits com l'assessorament i gestió en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, mercantil, constitució de societats, gestió i tramitació de documents públics i privats, declaració de la renda 2022 2023, disseny gràfic empresarial, informàtica i disseny de pàgines web

location_on  C/ Santa Helena nº 1 1-2
      43202 Reus
phone  +34 977 314 711
alternate_email  info@assessoriacolsan.com